EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Ha de fer-se inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme

 L’apertura d’aquest monument, a més de ser un compromís adquirit per l’Ajuntament durant el procés de recuperació de l’immoble per a la ciutat, és una obligació legal en tractar-se d’un Bé d’Interés Cultural.

Les visites del públic començaran el cap de setmana de dissabte 19 i diumenge 20 de gener i aniran produint-se durant el primer cap de setmana de cada mes fins al proper mes de maig.

Per qüestions de seguretat, les visites s’organitzaran en grups de 15 persones, acompanyades per un guia que farà les explicacions al voltant de les característiques artístiques del monument, la seua història i la seua utilització. S’estima que la visita tindrà una hora de duració.

Tant dissabte com diumenge hi haurà quatre torns de visita, amb els següents horaris: 10h-11h, 11h-12h, 12h-13h i 13h-14h. Dos guies contractats per l’Ajuntament es faran càrrec d’acompanyar als grups.

Com ja s’ha dit abans, aquestes visites són gratuïtes, però és necessària la inscripció prèvia, tràmit que s’atendrà a l’Oficina de Turisme, en el seu horari habitual. Les peticions aniran atenent-se per rigorós ordre d’arribada.

WhatsApp Portal de Xàtiva