Solopizza Xàtiva

Aquest any  celebrem la fira, i ho fem de dues maneres súper refrescants: amb la Novetat de dues Cerveses Artesanals, sorprenents i molt fireres! Les que han creat “Los Cervecéuticos“, a Xàtiva, per a tots vosaltres.

EDICIONS VALENCIANES- MELÓ D´ALGER i FIGUES DE PALA

En Cervezas Beauty –cerveses artesanals de Xàtiva- han volgut fer un homenatge a la nostra gastronomia, a les nostres tradicions, costums, records i a la història d’un gran poble. I ho han fet amb dues noves Cerveses especialment creades per retre homenatge aquest any especialment per a la Fira d’Agost.

Dues Cerveses súper refrescants que reflecteix, en gran manera, l’essència de la Fira d’Agost: Una cervesa de blat amb Meló d’Alger i una altra cervesa “Rubia” amb Figues de Pala.

Nosaltres brindem per la Fira!

SUPORT A PROJECTES LOCALS

A més, en aquests moments tan complicats per a tots, “Cervezas Beauty” vol que les seues cerveses puguen recolzar projectes culturals, artístics, socials, etc. “Aquests projectes han de ser coneguts i reconeguts per tot un poble” expressa el director del projecte Jose Vicente Jordán, “per això, a Cervezas Beauty ens sumem al seu esforç diari”.

Si estàs interessat en col·laborar, Conta’ls el teu projecte!

  • info@cervezasbeauty.com
  • 658102286

 


 

SOBRE CERVEZAS BEAUTY

Los Cervecéuticos” és l’empresa que desenvolupa aquestes cerveses artesanals tan especials, anomenades “CervezasBeauty“.

Al capdavant d’aquest projecte, i des de fa un parell d’anys, està José Vicente Jordán, que des de Xàtiva realitza una tasca de creació i divulgació de cerveses artesanals, a més de distribució, comercialització, comunicació, I+D, etc.

Un projecte diferent.

Enfront dels impediments econòmics, l’esforç, el treball i la creativitat de l’empresa li ha permés obrir-se pas en el mercat de les begudes de màxima qualitat. Oferint, des dels seus inicis, una gamma de cervesa especial i, a partir d’ara, unes cerveses que abracen la tradició i miren al futur.

Durant aquest temps, “Cervezas Beauty” ha integrat els “super aliments” a cadascú dels estils de les seues cerveses. Dins d’una filosofia d’alimentació saludable, i partint del fet que la cervesa, coneguda com el pa líquid (tant pels seus ingredients com per certs processos de fermentació similars al pa), admet moltíssimes combinacions i variacions, sempre en la seua justa mesura. Simplificant molt, Cerveses Beauty és sinònim de Cerveses fusió.

Homenatge a un gran poble

Actualment el projecte està assegut sobre una família de sis estils de cerveses artesanals, totes de màxima qualitat. Però la il·lusió i ganes de seguir evolucionant, claus d’un projecte del nostre perfil, fan que es traga del caixó una idea que ens rondava des de feia ja temps. Retre homenatge al nostre poble, al poble valencià, amb unes Cerveses que amb la mateixa filosofia de partida (cervesa fusió), però a través de productes molt relacionats amb les nostres tradicions, història, inclús moments i records… la nostra cultura.

Celebrem la Fira!!! EDICIONS VALENCIANES

Arribats a aquest punt, vam decidir no desfer el ja fet per la COVID i tirarem endavant amb la idea de fer les primeres EDICIONS VALENCIANES, fent eixe personal homenatge a la Fira.

Sí, ens resistim a no celebrar la Fira d’Agost. Malgrat que siga aquest any d’una manera més calmada, tal volta inclús privada i amb totes les precaucions sanitàries que se’ns demana. I ho fem amb una autèntica cervesa valenciana d’estiu (una no, dues).

Projectes culturals, socials… locals

Però, debut a tot el que hi ha ocorregut aquests mesos i molt sensibles al que estem vivint, hem volgut donar suport a projectes de gran valor per al poble valencià d’una altra manera. Projectes socials, culturals, artístics, etc. que venen triats consensuadament entre aquelles persones o associacions col·laboradores del nostre projecte cerveser.

Volem que eixe acte social que és el de gaudir bevent una gran cervesa valenciana transcendisca de l’acte de beure i servisca per a oferir un xicotet suport al legat cultural, social, artístic, etc. del nostre poble.

Más información www.cervezasbeauty.com
#edicionsvalencianes #cervezasbeauty
Los Cervecéuticos More Than Beer S.L.”
Xátiva 46800 (Valencia)
info@cervezasbeauty.com
Director de Proyecto
José Vicente Jordán Herrero
658102286

 

WhatsApp Portal de Xàtiva