EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El passat dia 15 la xativina Anna Gallego es va coronar campiona en el Criterium Nacional d’esgrima per a menors de 13 anys. L’esdeveniment, que va tenir lloc a Colmenar Viejo (Madrid), va reunir els millors joves talents del país en la disciplina de l’esgrima.

Anna va haver d’enfrontar combats molt difícils al llarg de la competència, destacant-se per la seva determinació i habilitats. Afrontant una final directa no esperada, va aconseguir véncer al seu oponent amb un contundent 10-4, destacant-se pels seus atacs precisos i estratègics.

Des del club d’esgrima Xàtiva destaquen que «estem extremadament orgullosos d’Anna i de l’ardu treball que ha fet per a aconseguir aquest nivell». La dedicació i passió per l’esgrima d’Anna han donat fruits, i aquest títol és, sens dubte, un merescut reconeixement al seu esforç.

«Volem agrair especialment a la Real Federació Espanyola d’Esgrima per l’excel·lent organització d’aquest esdeveniment. Gràcies a la seva labor, els nostres joves esportistes tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent i créixer en aquest bell esport», ha declarat el Club.

Felicitats, Anna!

WhatsApp Portal de Xàtiva