Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

La infermera guanyadora del concurs d’idees innovadores JoInnove del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent, Àngela Garcia Arnau visita este divendres l’Institut de Recerca Vall d’Hebrón de Barcelona per a conéixer este centre pioner en investigació i innovació biosanitària i el seu funcionament. La guardonada estarà acompanyada de les infermeres adjuntes a la direcció d’infermeria i la directora d’infermeria de l’Hospital d’Ontinyent Pepa Montell, centre on es va obtindre este guardó el passat mes d’octubre.

La visita conveniada amb este Institut ha mostrat a les representants del Departament Xàtiva-Ontinyent tot el potencial innovador i d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebrón. Així mateix també s’ha fet una visita guiada pels seus professionals, a la Smart UCI i al Servei de Cirurgia Robòtica i han mantés una entrevista amb diversos equips d’infermeria que desenrotllen actualment projectes d’innovació en l’àmbit de l’assistència sanitària.

Esta trobada entre professionals d’ambdós centres sanitaris ha sigut possible gràcies al concurs d’idees innovadores “JoInnove” que patrocina la fundació FISABIO de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’Agència Valenciana de la Innovació AVI.

En esta la seua primera edició d’este premi el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha oferit com a premi a la idea guanyadora, el viatge i visita a estes instal·lacions punteres en investigació amb l’objectiu de poder traslladar a l’àmbit del Departament Xàtiva-Ontinyent algunes de les iniciatives d’aquest centre que és punter en investigació i innovació dins l’àmbit de les institucions sanitàries.

WhatsApp Portal de Xàtiva