Solopizza Xàtiva

Dimarts 17 a les 21.00 h: concert d’Amaral «SALTO AL COLOR». L’entrada tindrà un cost de 10 € al Camp de Futbol La Murta i l’obertura de portes tindrà lloc hora abans de començar. En acabar l’espectacle tindrà lloc un espectacle pirotècnic de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Crespo.


Amaral és un grup musical espanyol de pop rock​ i rock​ originari de Saragossa format per Eva Amaral i Juan Aguirre. La seua discografia es compon de huit àlbums d’estudi, una edició especial i dos DVD en directe, des de 1998 fins a l’actualitat.

Estrella de mar, el seu àlbum més venut,​ ocupa el vint-i-quatré lloc en la llista de “Els 50 millors discos del rock espanyol“,​ confeccionada per la revista Rolling Stone, considerant que “va suposar l’enlairament definitiu d’Amaral, el disc que els va portar a la primera línia del rock espanyol“. En una altra llista d’aqueixa mateixa publicació, titulada “Les 200 millors cançons del pop-rock espanyol”,​ que engloba cançons de gèneres molt dispars però que formen part de la memòria col·lectiva d’Espanya, apareixen “Sin ti no soy nada” en el lloc 67 i “Com parlar” en el lloc 128. A més, Eva Amaral és considerada una de les millors vocalistes rock espanyoles.

Al llarg de la seua trajectòria musical, el grup ha collit nombrosos premis entre els quals destaquen tres Premis Ondas de la Música, deu Premis de la Música, dos MTV Europe Music Awards i el Premi Nacional de les Músiques Actuals.

WhatsApp Portal de Xàtiva