Allotjament gratuït als turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari

68
  • El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “incorporem una nova proposta de valor per a transmetre confiança i seguretat als mercats nacionals i internacionals
  • Turisme inverteix 280.000 euros en la contractació d’habitacions disponibles per a ús exclusiu dels turistes allotjats en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana ha aprovat una resolució d’emergència per la qual tramita la contractació de serveis d’allotjament per a aquells turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari.

D’aquesta forma, la Generalitat donarà cobertura gratuïta a tots aquells turistes que, davant sospites o confirmacions de COVID-19, hagen d’allargar la seua estada i romandre en la Comunitat Valenciana

Aquesta iniciativa, coordinada amb les organitzacions empresarials d’allotjament turístic (Hosbec, CET-CV, APHA, APTUR i Federació de càmpings de la CV) suposa la contractació per part de Turisme de dos establiments, un per a la prestació del servei a turistes allotjats a la província d’Alacant i un altre per als allotjats a València i Castelló.

D’aquesta manera es facilita la proximitat de l’establiment que presta el servei i es redueixen les gestions que hagen de realitzar-se per als corresponents trasllats.

En concret, Benidorm i la ciutat de València seran els punts de referència d’aquests dos hotels refugie, amb habitacions disponibles per a ús exclusiu d’aquests turistes i una inversió per part de Turisme de 280.000 euros.

Per part seua, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquesta iniciativa “suposa incorporar una nova proposta de valor lligada a la seguretat del turista que, davant qualsevol símptoma o sospita de positiu en COVID-19, ofereix un hostalatge amb totes les garanties i sense cap cost“.

En aquest sentit, ha remarcat que “protegeix el nostre model i emet un missatge de confiança i credibilitat als diferents mercats nacionals i internacionals“.

De fet, Colomer ha incidit en què “el nostre sector turístic ha fet un esforç enorme per aplicar protocols i reforçar la seua seguretat, al mateix temps que la marca Comunitat Valenciana com a destinació fiable i de qualitat es veu avalada amb gestió i esforç col·lectiu“.

Així, ha remarcat que “una iniciativa com aquesta ens permet enviar un missatge necessari de confiança i constitueix un avantatge competitiu per al nostre sector en un moment tan complicat i difícil com el que estem vivint“.

Igualment, aquesta iniciativa se suma a tots aquells protocols d’actuació per als diferents subsectors turístics que s’han redactat i aprovat en les últimes setmanes amb la col·laboració del sector turístic de la Comunitat Valenciana per a aplicar totes aquelles mesures higienicosanitàries que garantisquen la seguretat dels turistes.

WhatsApp Portal de Xàtiva