Alícia Herrero i Amor Amorós en la Cova Negra

L'artista xativina és entrevistada per la regidora de Xàtiva Unida

273

Solopizza Xàtiva

Torna el programa d’entrevistes dels membres del Grup Municipal de Xàtiva Unida amb diferents personalitats de referència de la ciutat per tractar qüestions relacionades amb Xàtiva.

Després d’entrevistar a l’abat de Xàtiva, a jugadores del Racing de Xàtiva, a facultatives de l’hospital Lluís Alcanyis, a experts en turisme ha arribat el moment d’entrevistar a la ballarina de dansa xativina Alícia Herrero. En aquest cas, serà la regidora Amor Amorós qui s’encarregarà de conversar amb Alícia Herrero sobre assumptes relacionats amb les potencialitats de la cultura per al desenvolupament de Xàtiva i la seua gent, així com les possibilitats de gestió més participatives que les actuals. Aquesta entrevista com les realitzades en anterioritat es poden trobar a les xarxes socials de Xàtiva Unida.

Hui dilluns nou encontre en el local de Xàtiva Unida.

A partir de les 19:00h Amor Amorós mantindrà una conversa amb les dones integrants de l’espai feminista i les persones interessades en concretar línies d’acció per potenciar les polítiques d’igualtat en el municipi.

WhatsApp Portal de Xàtiva