Alba Tudela guanya el concurs per dissenyar el logo d’Infojove de Xàtiva

2010

Alba Tudela: “he volgut representar els valors d’InfoJove: vitalitat, participació, connexió i, sobretot, comunicació”

La jove dissenyadora xativina Alba Tudela Ballester ha resultat guanyadora del concurs per al disseny del nou logotip de l’espai Infojove de Xàtiva. Alba Tudela, de 22 anys, és estudiant d’Arts Digitals i Multimèdia de la Universitat Catòlica de València i també té estudis de Publicitat. Alba anomena Wosel al seu logotip, definint-lo com “un senzill globus, fumet o una bafarada amb un traçat fet a mà. Per tal de crear-lo, em vaig centrar en els conceptes que, crec, representa InfoJove: vitalitat, participació, connexió i, sobretot, comunicació. Amb la tipografia i les línies fetes a mà vaig voler que la marca fora personal i un poc informal”. Al concurs es presentaren 17 obres en total.

Malgrat la seua joventut, Alba Tudela ja ha participat en diversos concursos relacionats amb l’art gràfic. En 2009 va quedar segona classificada en el concurs “Dia internacional contra la violència de Gènere”. Obres seues van ser mostrades en les exposicions de cartells del “Dia de la dona” (València, 2016) i en la selecció de cartells concursants per a la Fira de Xàtiva en 2012.

A més de l’obra guanyadora, el jurat va seleccionar dos treballs més, anomenats Pac-Man i Paola Amapola. Els membres del jurat, reunits el passat 6 de maig, varen ser Rafa Morata, llicenciat en Belles Arts i Disseny; Héctor Cuenca, president del Consell de la Joventut; Ferran Minguet, secretari del Consell de la Joventut i Lena Baraza, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva.

LOGO-ESPAI-JOVE

WhatsApp Portal de Xàtiva