Ajornada la sexta edició de la cursa «PerimetrailRett a la Serra Vernissa»

147

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Comunicat del Club Serra Vernisa sobre la Perimetrail que havia de celebrar-se diumenge

Des de la comissió organitzadora de la sexta edició de la cursa «PerimetrailRett a la Serra Vernissa«. Volem comunicar que, a causa de les condicions meteorològiques que estem patint, hem considerat ajornar la cursa una setmana.

Així doncs, realitzaríem la prova el pròxim diumenge 3 d’abril respectant els mateixos horaris ja establerts.

Esperem la màxima comprensió per part de tots i totes, ha sigut una decisió molt valorada i difícil de prendre. Hem intentat esperar fins a l’últim moment per vorer si les condicions meteorològiques millorarien.

Vist el que pronostiquen per als pròxims dies, considerem l’ajornament tant per la seguretat dels corredors i corredores, com la dels voluntaris i espectadors. I també, tenint en compte la vistositat de la nostra prova, sempre amb un caràcter solidari e intentant que siga un dia de festa reivindicativa i de difusió d’aquesta malaltia. A més de, el perjudici que pot suposar per al nostre entorn natural, l’estat dels camins i sendes que es degradarien més. Hem cregut que el millor per a tots i totes es ajornar la data de la nostra cursa.

No volem que ningú se senta perjudicat per aquest canvi, així que totes aquelles i aquells inscrits, que vulguen reclamar els diners de la seua inscripció, ho podran fer mitjans aquest mail: inscripciones@mychip.es Tenen de temps fins al pròxim diumenge 27 de març a les 23:59h

Al mateix temps, les inscripcions no quedaran tancades fins el proper dimecres 30 de març a les 23:59h. Així doncs, ampliem el període d’inscripcions per a tots aquells que vulguen inscriure’s perquè aquesta data es vaja millor.

Tornem a insistir, lamentem molt aquesta situació i demanem disculpes a tots els perjudicats. Esperem la vostra comprensió i enteniment.

WhatsApp Portal de Xàtiva