WhatsApp Portal de Xàtiva

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha sol·licitat la personació de l’Advocacia de la Generalitat en el cas dels policies locals de Benidorm que aquest dissabte han passat a disposició judicial, presumptament acusats de distribuir material que promou i incita a l’odi a terceres persones, segons el paràgraf segon de l’article 510 del Codi Penal.

Bravo ha afirmat que és una situació “intolerable” que, “a més d’atemptar contra la dignitat d’una persona, atempta contra la imatge de la institució que té la responsabilitat de fer complir la llei i denunciar el delicte“.

Bravo ha recordat que l’article 510 del Codi Penal “contempla el càstig tant per als que lesionin la dignitat de les persones per la seva identitat sexual, entre altres supòsits, com als que distribueixin imatges que promoguin l’odi, la discriminació o la violència contra aquestes persones“.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública té les competències de coordinació de les policies locals, d’acord amb la Llei 17/2017, de 13 de desembre. Aquesta llei contempla com una falta greu el tracte degradant que és discriminatori per raó de sexe.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva