Solopizza Xàtiva

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ, des de la Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Igualtat, i Consell de la Joventut hem programat diverses activitats per commemorar aquest dia i donar-li visibilitat a totes les persones sense importar la seua orientació sexual.

Així, el dimarts dia 27, a les 20:00h, a la porta de l’ajuntament de Xàtiva, penjarem la bandera LGTBIQ a la façana de l’Ajuntament i tindrà lloc la lectura de manifestos donant suport a aquest col·lectiu.

El dimecres dia 28, a les 18h, pintarem el mural guanyador del Concurs que es va realitzar des de la Regidoria de Joventut amb temàtica LGTBIQ i un banquet amb els colors de l’Arc de Sant Martí al Patí de la Casa de la Joventut. En acabar, més o menys a les 21h, realitzarem un sopar de sota braç. Per concloure i amenitzar la nit, la cantautora Alicia Ramos, coneguda icona LGTBIQ, farà una actuació al mateix pati de la Casa de la Joventut.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i estan obertes a la teua participació. La lluita per la igualtat, la llibertat i contra la LGTBIQ fòbia és cosa de totes i tots. A Xàtiva diem un sí ben alt a la diversitat! Vine i participa!

WhatsApp Portal de Xàtiva