Actes culturals en la Primitiva Setabense per motiu del seu 104 aniversari

362

Amb motiu del 114 aniversari de la nostra societat, des de l’escola van a organitzar-se una sèrie d’activitats, que creguen són d’interés per famílies, alumnes i públic en general.

DIMECRES 11 DE MAIG A LES 19.30 AL SALÓ D’ASSAIG

XERRADA-COL·LOQUI.

DES DE L’ESCOLA DE MÚSICA FINS AL MÚSIC PROFESSIONAL.

Es pretén donar tota la informació referent a la carrera musical i respondre a totes les preguntes que les famílies es puguen plantejar. Conèixerem a través de vivències personals i professorat de conservatori quin és el camí a seguir per convertir-se en músic professional.

DIJOUS 12 DE MAIG A LES 19.30 AL SALÓ D’ASSAIG

XERRADA.

LA MÚSICA, ALIMENT DEL CERVELL

Impartida per Ester Albiar, mestra d’educació musical, psicopedagoga i musicoterapeuta col·legiada. Actualment ampliant formació en el camp de la neurociència i la música.

Descobrirem:

Quins beneficis té estudiar música a edats primerenques? Hi ha diferencia si ho fem d’adults?

Hi ha diferencia entre tocar uns instruments o uns altres? Y tocar sols o en una banda?

Quines zones cerebrals s’estimulen amb la música? Quina és la seva repercussió-relació amb altres àrees del coneixement?

DISSABTE 14 DE MAIG A LES 19.30 AL SALÓ D’ASSAIG

CONCERT DELS NOSTRES MESTRES

Professorat de la nostra escola impartirà un concert variat, on es mostraran diverses agrupacions, solistes, etc.  Una bona ocasió per conèixer els nostres mestres en les diferents especialitats i aprofundir en el coneixement de la nostra oferta instrumental.

WhatsApp Portal de Xàtiva