Acord polític per a aprovar els pressupostos de la Generalitat Valenciana de 2022

44

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

  • La comissió del Consell encarregada d’elaborar les línies estratègiques dels pressupostos de 2022 ha arribat aquest dissabte a un acord per a aprovar els comptes de la Generalitat Valenciana de l’any que ve

La comissió del Consell encarregada d’elaborar les línies estratègiques dels pressupostos de 2022 ha arribat aquest dissabte a un acord per a aprovar els comptes de la Generalitat Valenciana de l’any que ve. Els membres de la comissió van mantindre ahir una última reunió en què han tancat un consens que permet iniciar la tramitació dels pressupostos.

L’acord es produeix dins del marc temporal que estableix l’Estatut d’Autonomia i respon, com ha ocorregut des de 2015, a la voluntat del Consell d’aprovar els pressupostos dins del termini i en la forma corresponent. El consens garanteix la continuïtat de les polítiques socials i de progrés que sempre han guiat l’acció d’aquest govern.

Aquest acord polític es comunicarà a la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic perquè el trasllade al document pressupostari. L’aprovació s’ha produït en una reunió extraordinària del Consell que s’ha celebrat hui dimecres 3 de novembre. El document es remetrà a les Corts Valencianes per a ser sotmés a tramitació parlamentària abans que finalitze l’any.

WhatsApp Portal de Xàtiva