Acaben les obres a l’Escoleta Infantil de La Torre

436

Després d’al voltant d’un mes d’intensa activitat, la primera setmana de setembre van finalitzar les obres de millora, condicionament i adequació de la nova aula a l’Escoleta Infantil de La Torreta. Les obres van començar a finals de juliol, i immediatament es va detectar que el sostre de la coberta estava corcat i necessitava una ràpida intervenció per tal que el nou curs escolar poguera començar sense problemes i amb les reformes que estaven previstes dur-se endavant per la regidoria d’Educació.

Una vegada instal·lat el nou sostre, el qual va ser sufragat amb 28.000€, es va procedir a l’adequació general de l’aula i de l’accés al pati eliminant les barreres arquitectòniques existents. Algunes de les intervencions més importants que s’han dut a terme han sigut l’enrajolat dels taulells en les parets de l’aula, el nou servei i bany, escaiola desmuntable i enllumenat led i substitució de la fusteria en portes i sòl. Aquesta tarima flotant de fusta és ideal per als xiquets, ja que és molt higiènica, resistent i flexible, el que suposa més seguretat per als alumnes en cas de caiguda, entre d’altres.

Per altra part, en l’exterior, també s’ha aplicat una nova capa de pintura a la marquesina de la porxada, a la porta, a la tanca exterior i a diversos llocs on es necessitava una passada.

Aquestes nombroses obres s’han dut a terme en poques setmanes, ja que es tractava d’una intervenció d’urgència a tindre a punt abans del nou curs. Per aquest motiu, Ricardo Requena, responsable de l’àrea d’Educació i alcalde de Canals, ha manifestat rotundament que “l’èxit d’aquesta gran i urgent intervenció, ha sigut possible gràcies al treball eficient i coordinat dels departament d’Urbanisme i de la Brigada d’Obres”, pel que el primer edil ha assenyalat que “des d’ací felicitar als dos serveis municipals dependents dels companys Manu Sanchis i Mai Castells”.

WhatsApp Portal de Xàtiva