Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Una activitat organitzada per el Club Can Xàtiva junt amb la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX), Una huella en el corazón i Cannes de Xàtiva i amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient.

A la Mostra canina popular “El millor amic” es farà una xicoteta mostra d’ensinistrament de gossos a càrrec de Cannes de Xàtiva, que de segur farà gaudir als assistents, mostrant els exercicis que realitzen els gossos i els seus propietaris membres d’aquest club caní basat en un ensinistrament on el gos aprèn mentre juga i es diverteix amb el seu propietari.

També es realitzarà una mostra popular de gossos, on qualsevol persona que vullga pot inscriure’s amb el seu gos o gossos. Per a aquesta mostra es deurà inscriure abans de començar l’activitat aportant 3€ a benefici de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva, al mateix lloc de l’activitat, així com els dies anteriors a Cannes de Xàtiva i a la Clínica vetreinària San Miquel. Tota aquella persona que vullga participar ha de tindre el gos en regla i serà necessari dur la cartilla del gos. Volem donar una gran importància a aquesta mostra canina popular, ja que tot el que es recapte anirà a parar a la SPAX, i ens agradaria que fora el màxim possible, i així poder ajudar a la protectora d’animals de la nostra ciutat.

Per altra banda, a tots els assistents, se’ls farà entrega d’uns regals que realitzen a l’associació “Una huella en el corazón”. Uns regals subvencionats per l’Ajuntament de Xàtiva per tal d’ajudar econòmicament amb “Una huella en el corazón”, o el que és el mateix, amb els animalets sense llar.

Tots els beneficis de l’activitat es repartiran entre Una huella en el corazón i SPAX, per tant, agrair a tots els col·laboradors i patrocinadors de l’activitat (ADEXA, Clínica dental Pilar García del Caño, Cresma, autoescola Ricardo, Luis Martínez, Gerpasa, clínica veterinària Laura Serra, inmobiliària Tonga’s, Mosset mediterràni, Yoigo i Agocer).

En resum, el proper 5 de novembre, a les 10:00 hores, a l’Albereda, es celebrarà la 3ª Mostra canina popular “El millor amic”, on es podrà gaudir d’una exhibició d’ensinistrament caní, a càrrec de Cannes de Xàtiva, una mostra popular de gossos en benefici de la SPAX i es repartiran uns regals, gratuïtament, als assistents, en benefici de Una huella en el corazón.

WhatsApp Portal de Xàtiva