Solopizza Xàtiva

En el dia de hui s’han incorporat els 25 professionals de medicina, infermeria i psicologia que inicien el seu període formatiu com a resident en el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

En concret es tracta d’11 metges resident de família i comuniàtaria, una d’anestèsia i reanimació, una de cirurgia, una d’oftalmologia, una de pediatria i una de psiquiatria. Quant a la infermeria són cinc els professionals de família i comunitària, una infermera del treball i dos d’obstetrícia i ginecologia.

El Departament ha ampliat aquest any la seua oferta formativa tant en nombre de places, oferint tres mes per a metges i quatre més per a infermeria, com en el nombre de centres habilitats per a la docència ampliant als centres de salut de Xàtiva i l’Olleria.

L’acte de benvinguda no ha comptat amb públic ni personal dels serveis al respectar les mesures de seguretat i aforament que requereix l’actual estat de pandèmia.

Les noves MIR, PIR i EIR, de les quals totes són dones a excepció d’una plaça d’infermeria, han rebut la benvinguda de la Gerent del Departament Margarita Llaudes, els directors metge i d’infermeria d’Atenció Primària, Ricardo García i Inma Moltó i el Cap d’Estudis i president de la Comissió de docència Vicente Domingo.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva