25 de Novembre a La Llosa de Ranes

86

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Refrendat en 1999 per l’ONU donant-li caràcter oficial, se celebra cada 25 de novembre el dia internacional contra la violència de gènere en honor a les germanes Mirabal (Pàtria, Minerva i Maria Teresa), aquestes tres activistes polítiques assassinades el 25 de novembre de 1960 per la policia secreta del dictador Rafael Trujillo a la República Dominicana. A Espanya la lluita en contra d’aquesta violència la tenim legislada a la Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere.

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes, l’associació de mestresses de casa i la plataforma feminista per La Llosa de Ranes han previst els següents actes en commemoració d’aquest dia:

25 de Novembre

17.00 Xarrada
“MALTRACTE, COM SUPERAR LA FATIGA PANDÈMICA”.
A càrrec de la psicòloga Beatriz Bojo.
Lloc: Centre Cívic

18.00 Passacarrer
Del C. Cívic, Camí Reial, la Creu, P. Major i Ajuntament.
Lectura del manifest.

26 de Novembre

18.00 Taller de Defensa Personal per a dones
Al pavelló Municipal, a partir de 15 anys,
inscripcions al 647382318

20.00 Concert
Paco Damas(Las Sin Sombrero) a l’auditori municipal

Concert » PACO DAMAS CANTA A LAS SIN SOMBRERO» a La Llosa de Ranes

L’ajuntament ha organitzat per al pròxim dia 26 de novembre, dins dels actes del dia internacional per a l’eliminació de la violència de gènere, un concert del cantautor Paco Damas, a l’auditori municipal Mestre Vicent Tortosa a les 20:00 hores i amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

L’artista interpretarà temes del seu últim disc «Paco Damas canta a las sin sombrero«, sisé treball en el qual a través dels versos de la generació del 27 canta per la visibilitat de la dona, la igualtat i contra la violència de gènere. Al mateix hi té col·laboracions de veus tant masculines com femenines, destacant entre totes elles cantants com Rozalén o Amparonia. Un disc que va eixir a la venda en novembre del 2017 i que ha dut a aquest musicoterapeuta jienense a La Llosa de Ranes perquè gaudim del seu art amb vocació didàctica.

WhatsApp Portal de Xàtiva