La plataforma “Duguem el tren a Moixent” i els alcaldes dels municipis afectats es reuneixen amb el subdelegat del Govern

14

El Subdelegat del Govern a València, José Vicente Herrera Arrando, acaba de rebre als alcaldes de Moixent, Vallada, Montesa i la Font de la Figuera juntament amb dos membres de la Plataforma Ciutadana “Duguem el tren a Moixent”. En aquesta reunió, se li ha traslladat la problemàtica que està comportant que la línia C2 de rodalies no arribe fins a la població de Moixent.

Durant la reunió, el subdelegat va recordar que el Ministeri de Foment està treballant per solucionar aquest problema i que en breu es traslladaria una resposta als assistents a la reunió amb dades més concretes, sobre les obres i el restabliment de la línia C2 de l ‘ Alcúdia a Moixent, així com la necessitat de l’ampliació del servei fins la Font de la Figuera.

Herrera ha informat la possibilitat que el tram l’Alcúdia-Moixent estiga finalitzat a mitjans de 2018. L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, destaca la força que genera la unió de les institucions en una petició històrica com és la volta del tren de rodalies a aquestes poblacions que a tantes persones beneficiaria, començant per les i els estudiants. “És una qüestió de voluntat pública”, afirma Muñoz.

Dejar respuesta