1200 fallers van gaudir del «Mig Any Faller»

Dissabte passat 17 d’octubre es va celebrar en l’estació d’autobusos de Xàtiva el tradicional Mig Any Faller. Unes 1200 persones van assistir a aquest acte on fallers de les 18 comissions de la ciutat van sopar i van gaudir de l’orquestra amb la germanor que els correspon.

La fallera major de Xàtiva, MªJosé Mallol, i les seves quatre dames no van faltar a aquest acte, així com tots els membres de la Junta Local Fallera i la regidora de Falles Rosa Mª Esteban. Les falleres majors i representants de les diferents comissions van ser rebudes per la Fallera Major de Xàtiva i obsequiades amb un petit ram de flors. L’orquestra Revolución va fer ballar als fallers fins a més enllà de les 4 de la matinada.

El president de la Junta Local, Javier García Paños ha dit que estava molt content amb la successió de l’acte, ja que no es va produir cap altercat i tots van gaudir de la vetllada. També ha volgut agrair als col·laboradors que van fer possible l’acte i a l’ajuntament per la cessió de l’espai, el muntatge de l’escenari i la neteja posterior del recinte.

Aquest cap de setmana continuen els actes fallers. El dissabte 24 a les 17h. tindrà lloc el Mig Any Infantil, amb activitats i berenar per als fallers més petits, també a l’estació d’autobusos.

El diumenge 25 de setembre la Junta Local Fallera ha organitzat un viatge a Cuenca que inclou l’autobús d’anada i volta, visita guiada al casc històric i dinar en un bon restaurant de la ciutat manxega per 40€ per persona. Aquest viatge està obert a tothom, tant fallers com no fallers, i qui ho desitge es pot apuntar avui dilluns i dijous que ve 22 de setembre a partir de les 20h. a la seu de la Junta en La Ferroviària.

Si vols conèixer mes detalls d’aquesta orquestra: http:www.orquestarevolucion.com

[nggallery id=436]

2 comentarios sobre “1200 fallers van gaudir del «Mig Any Faller»”

  1. Clar, i per a que 1.200 fallers celebren un equador absolutament absurd, 5.000 xativins de la rodalia de l´antic Mercat d´Abastos han de suportar fins les 6 de la matinada una festa privada que ni els va ni el ve…perquè no monteo el «tinglao» darrere del cementiri….!!!

  2. Matarratas, los que vivimos en la Alameda soportamos la FERIA durante todo el mes de Agosto y no nos quejamos. Por una vez al año… seamos un poco más tolerantes.

Los comentarios están cerrados.